Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Вплив магнітно-імпульсного оброблення на реалогічні властивості водних розчинів цукрози
    (2008) Гречка, Вадим Васильович; Мірошников, Олег Миколайович
    Досліджено вплив магнітно-імпульсної обробки на структуру водних розчинів цукрози. Внаслідок дії цієї обробки встановлена дегідратація молекул цукрози, що приводить до зменшення густини та в’язкості розчинів. Даний ефект може бути використаний для покращення процесів кристалізації цукру. The influence of magnetic-pulse treatment on the structure of aqueous solutions of sucrose. As a result of this processing is installed dehydration of sucrose molecules, leading to a decrease in the density and viscosity solutions. This effect can be used to improve the processes of crystallization of sugar.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу магнітно-імпульсної обробки на кристалізацію цукрози
    (2001) Гречка, Вадим Васильович; Гулий, Іван Степанович; Мірошников, Олег Миколайович
    Проведено дослідження процесу кристалізації цукрози із сиропів, що були попередньо обробленні магнітно-імпульсними полями. Доведена доцільність магнітно-імпульсної обробки для інтенсифікації процесу кристалізації цукрози. A study of the crystallization of sucrose syrup, which were pre-processing pulse magnetic fields. The expediency of magnetic-pulse treatment to intensify the process of crystallization of sucrose.
  • Ескіз
    Документ
    Просторова й електронна будова цукрози: дослідження методами комп’ютерної хімії
    (2000) Гречка, Вадим Васильович; Бобрівник, Леонід Дем'янович; Гулий, Іван Степанович; Дегтярьов, Леонід Сергійович; Мірошников, Олег Миколайович
    На основі результатів розрахунків будови цукрози методами молекулярної механіки і квантової хімії в наближенні РМ3 встановлено зони стабільності 70 її комформерів. Обговорюються можливий коливальний стан молекули, зв’язок з кристалічною структурою, канал впливу на структуру процесу гідратації.