Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Визначення збалансованості раціонів харчування(2022) Кузьмін, Олег Володимирович; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Лабенська, Наталія Вікторівна; Дериш, Андрій Дмитрович; Берладин, Павліна Василівна; Грушевська, Ірина ОлегівнаРозглянуто методику оцінки якості раціонів харчування у закладах ресторанного господарства. The methodology for assessing the quality of diets in restaurants is considered.Документ Концентрування розчину лактози при комплексній переробці молочної сироватки мембранними методами(2009) Змієвський, Юрій Григорович; Мирончук, Валерій Григорович; Українець, Анатолій Іванович; Грушевська, Ірина Олегівна; Кучерук, Дмитро ДмитровичКонцентровані розчини лактози — невід ємна частина технологій виробництва таких продуктів, як молочний цукор, лактулоза, глюкозо-галактозні сиропи тощо Останнім часом значно розширено асортимент продукції не лише в молочній галузі, а й у хлібопекарській. кондитерській, фармацевтичній. зросла кількість і якість продукції профілактичного и оздоровчого призначення Це невелика частка можливого застосування зазначених розчинів, то ж необхідно вдосконалювати и здешевлювати технології їх отримання. Найпростіший і найдешевший метод — переробка молочної сироватки як вторинної сировини. Concentrated solutions of lactose - an essential integral part of technology products such as lactose, lactulose, glucose-galactose syrups, etc. Recently, greatly expanded the range of products not only in the dairy industry, but also in baking. confectionery, pharmaceutical. the number and quality of preventive and wellness destination This is a small proportion of the possible application of these solutions, it is necessary to improve the technology and reduce the price of their receipt. The easiest and cheapest method - as a whey processing of secondary raw materials.Документ Процес нанофільтрації молочної сироватки(2007) Українець, Анатолій Іванович; Мирончук, Валерій Григорович; Грушевська, Ірина Олегівна; Змієвський, Юрій Григорович; Кучерук, Дмитро ДмитровичУ статті представлено обґрунтування доцільності використання молочної сироватки, для отримання цінних її компонентів – білків та лактози. Представлені експериментальні дані дослідження процесу нанофільтрації молочної сироватки. This paper presents the rationale for the use of whey to obtain valuable components - protein and lactose. Experimental research of data nanofiltration whey.