Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення технології сухих порошкоподібних продуктів на основі гідролізатів крохмалю
    (2007) Грабовська, Олена Вячеславівна; Штангеєва, Надія Іванівна; Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна; Деменюк (Майданець), Оксана Миколаївна; Малецька, К. Д.; Сильнягіна, Ніна Борисівна
    Наведено результати досліджень по отриманню харчових порошків шляхом розпилювального висушування продуктів гідролізу крохмалю різного вуглеводного складу. The results of researches are resulted on the receipt of food powders by the raspylitel'nogo drying of products of hydrolysis of starch of different carbohydrate composition.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження процесу розпилювального зневоднення дисперсій гідролізованого крохмалю
    (2007) Малецька, К. Д.; Сильнягіна, Ніна Борисівна; Грабовська, Олена Вячеславівна; Штангеєва, Надія Іванівна; Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна; Деменюк (Майданець), Оксана Миколаївна
    Встановлено технологічні параметри розпилювального зневоднення продуктів гідролізу крохмалю різного вуглеводного складу, наведено дисперсійні і структурно-механічні характеристики одержаних порошків.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження ефективності способів фракціонування крохмалю і аналіз отриманих продуктів
    (2007) Грабовська, Олена Вячеславівна; Штангеєва, Надія Іванівна; Деменюк (Майданець), Оксана Миколаївна; Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна
    Наведено огляд сучасних способів фракціонування крохмалю і застосування отриманих фракцій амілози та амілопектину. Встановлено ефективність розділення крохмалю на фракції шляхом використання органічних комплеуксоутворювачів, проаналізовано склад отриманих продуктів.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження способів фракціонування крохмалю і аналіз отриманих продуктів
    (2007) Грабовська, Олена Вячеславівна; Штангеєва, Надія Іванівна; Деменюк (Майданець), Оксана Миколаївна; Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна
    Наведено огляд сучасних способів фракціонування крохмалю і застосування отриманих фракцій амілози та амілопектину. Встановлено ефективність розділення крохмалю на фракції шляхом використання органічних комплеуксоутворювачів, проаналізовано склад отриманих продуктів.