Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Перспективи застосування цукровмісних замінників солоду у виробництві пива(2012) Мелетьєв, Анатолій Євгенович; Дерій, Олена ІванівнаНаведені результати впливу цукровмісних замінників солоду на основні показники технології та якості сусла і пива. Встановлено прискорення процесу і підвищення ступеня зброджування, а також визначені передумови досягнення оригінальних смакових властивостей при розробці нових сортів пива. The results of the impact of sugar substitutes malt for major potechnology and quality indicators wort and beer. Established speed up the process andincreasing the degree of fermentation and identified preconditions ory- hinalnyh flavoring properties to develop new beers.Документ Застосування продуктів переробки зерна для вдосконалення технології високогустинного пивоваріння(2011) Дерій, Олена Іванівна; Мелетьєв, Анатолій Євгенович; Бондар, Микола Васильович; Захарченко, Світлана АнатоліївнаДосліджено вплив заміни частки солоду патокою мальтозною на технологію високогустинного пивоваріння, а саме на процеси зброджування, накопичення побічних продуктів та якісні показники кондиційованого пива.