Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення кондитерських виробів зниженої калорійності – актуальне завдання кондитерської галузі
    (2017) Дорохович, Вікторія Віталіївна
    В статті наведено результати досліджень щодо розроблення борошняних кондитерських виробів зниженої калорійності. The article describes the results of research on the development pastry with reduced calorie content.
  • Ескіз
    Документ
    Безглютенові борошняні кондитерські вироби
    (2013) Дорохович, Вікторія Віталіївна; Лазоренко, Наталія Петрівна
    У статті наведено результати досліджень впливу безглютенового (рисового,гречаного) борошна на структурно-механічні та реологічні показники тіста і готових виробів кексів, бісквітів та маффінів. This article the results of studies of the impact gluten-free (rice, buckwheat) flour on the structural, mechanical and rheological parameters of dough and cakes, sponge cake and muffins.