Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Цукри, цукрозамінники, підсолоджувачі (Ч. 2)
    (2017) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Дорохович, Вікторія Віталіївна
    В статті проаналізовано властивості природних та синтетичних підсолоджувачі, поставлено дискусійне питання класифікації солодких речовин.The article analyzes the properties of natural and synthetic sweeteners, poses a debatable question on the classification of sweet substances.
  • Ескіз
    Документ
    Концептуальні підходи до розроблення борошняних кондитерських виробів спеціального призначення
    (2006) Ковбаса, Володимир Миколайович; Дорохович, Вікторія Віталіївна
    Запропонована класифікація борошняних кондитерських виробів спеціального призначення в залежності від віку, фізичного навантаження, стану здоров’я. The offered classification of flour pastry wares of the special purpose is depending on age, physical loading, state of health.