Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Цукри, цукрозамінники, підсолоджувачі (Ч. 2)(2017) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Дорохович, Вікторія ВіталіївнаВ статті проаналізовано властивості природних та синтетичних підсолоджувачі, поставлено дискусійне питання класифікації солодких речовин.The article analyzes the properties of natural and synthetic sweeteners, poses a debatable question on the classification of sweet substances.Документ Концептуальні підходи до розроблення борошняних кондитерських виробів спеціального призначення(2006) Ковбаса, Володимир Миколайович; Дорохович, Вікторія ВіталіївнаЗапропонована класифікація борошняних кондитерських виробів спеціального призначення в залежності від віку, фізичного навантаження, стану здоров’я. The offered classification of flour pastry wares of the special purpose is depending on age, physical loading, state of health.