Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Вимоги до продуктів дитячого харчування та інноваційна технологія розчинного печива для немовлят(2013) Дорохович, Вікторія Віталіївна; Костенко (Яременко), Оксана МихайлівнаРозроблено розчинне печиво призначене для харчування дітей починаючи з 6 місячного віку. Таке печиво розроблено з застосуванням цукру, глюкози, пшеничного та інших видів борошна. Розчинне печиво за розчинністю, крихкістю (міцністю), органолептичними показниками наближається до печива фірми НІРР. It was developed the soluble cookies intended for feeding children from 6 months of age. This cookie is developed with the use of sugar, glucose, wheat and other flour. Soluble cookies for solubility, fragility (strength), organoleptic characteristics approaching the cookies firm HIPP.Документ Кваліметрична оцінка якості цукрів(2007) Дорохович, Вікторія Віталіївна; Соловйова, Оксана ЛеонідівнаВ статті наведено кваліметричну оцінку якості цукру (сахарози), глюкози, фруктози. Побудовано ієрархічне дерево якості згідно принципів кваліметрії. Розраховано комплексний показник якості (К цукор=0,547, Кглюкоза=0,336, Кфруктоза=0,808).Документ Дослідження сорбційних властивостей білково-збивного печива, виготовленого на цукрі, глюкозі, фруктозі та цукрозамінниках нового покоління – лактитолі та ізомальті(2010) Прилуцька, Ліна Петрівна; Дорохович, Вікторія ВіталіївнаПроведено порівняльну оцінку сорбційних властивостей білково-збивного напівфабрикату, виготовленого на цукрі, глюкозі, фруктозі, лактитолі та ізомальті. Дано рекомендації щодо умов зберігання готових виробів.Документ Дослідження сорбції-десорбції моно- та дицукридів (глюкози, фруктози, цукрози) і поліолів (сорбіту, лактитолу, ізомальту)(2008) Дорохович, Вікторія Віталіївна; Костенко (Яременко), Оксана МихайлівнаЗ метою розширення асортименту борошняних кондитерських виробів для спеціального споживання доцільно використовувати цукрозамінники.