Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження сорбційних властивостей білково-збивного печива, виготовленого на цукрі, глюкозі, фруктозі та цукрозамінниках нового покоління – лактитолі та ізомальті(2010) Прилуцька, Ліна Петрівна; Дорохович, Вікторія ВіталіївнаПроведено порівняльну оцінку сорбційних властивостей білково-збивного напівфабрикату, виготовленого на цукрі, глюкозі, фруктозі, лактитолі та ізомальті. Дано рекомендації щодо умов зберігання готових виробів.Документ Цукрозамінники нового покоління в кондитерському тісті(2007) Дорохович, Вікторія ВіталіївнаПроаналізовано наявні на ринку України цукрозамінники, визначено їх вплив на реологічні характеристики різних видів тіста та якість готових виробів.