Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Формування креативності персоналу в управлінні талантами підприємства
    (2021) Драган, Олена Іванівна; Рудова, Анастасія Ярославівна
    У статті обґрунтовується концепція управління талантами з позиції формування креативності персоналу. В управлінні талантами основними процесами є залучення, вирощування та утримання талановитих працівників, що створюють інтелектуальний продукт, інновації та забезпечують комерційний успіх компанії. Для підтримання креативності персоналу в управлінні талантами формується креативне середовище завдяки чому забезпечуються потрібні умови для розвитку інтелектуального потенціалу. Узагальнені наукові підходи до трактування поняття «креативність» як здатності, навику, компетентності тощо. Проаналізовані параметри креативності відповідно до наукових праць Дж. Гілфорда та П. Торренсона, визначені спільні та відмінні риси. Обґрунтовані причини, що обмежують розвиток креативності працівників з різних позицій ‒ компанії та талановитого працівника. Узагальнені фактори, що сприяють формуванню креативності персоналу підприємства. Запропоновані заходи для покращення креативності працівників в управлінні талантами підприємств.
  • Ескіз
    Документ
    Організаційна культура підприємства (організації): теоретичний підхід
    (2012) Драган, Олена Іванівна
    В статті розглянуто теоретичні підходи до формування організаційної культури на підприємствах (організаціях). Проаналізовано сутність поняття «організаційної культури» різними науковцями. The paper considerstheoreticalapproaches toorganizational culturein enterprises(organizations). Analyzed thenature ofthe concept of "organizational culture" by variousscholars.
  • Ескіз
    Документ
    Міжнародні соціальні стандарти на підприємствах харчової промисловості
    (2012) Драган, Олена Іванівна
    В статті розглядаються соціальні стандарти, які пропонується впровадити на підприємствах харчової промисловості з метою покращення умов праці, якості життя персоналу, дотримання норм охорони праці та безпеки, поліпшення репутації підприємств у зацікавлених сторін.
  • Ескіз
    Документ
    Кадровий потенціал підприємств м’ясної промисловості
    (2010) Драган, Олена Іванівна
    Автором обґрунтовуються основні підходи до формування кадрового потенціалу на підприємствах м’ясної промисловості, які є ефективними з точки зору специфічних особливостей функціонування галузі у сучасних умовах.