Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Зміни показників якості безглютенового хліба при зберіганні
    (2013) Дробот, Віра Іванівна; Грищенко, Анна Миколаївна
    Досліджено черствіння безглютенового хліба з кукурудзяним, рисовим та гречаним борошном. Встановлено, що безглютеновий хліб швидко черствіє, про що свідчать результати досліджень структурно-механічних властивостей, кришкуватості та гідрофільних властивостей м’якушки хліба. Борошно круп’яних культур незначно затримує процес черствіння.
  • Ескіз
    Документ
    Технологічні аспекти використання борошна круп’яних культур у технології безглютенового хліба
    (2013) Дробот, Віра Іванівна; Грищенко, Анна Миколаївна
    Досліджено технологічні властивості безглютенових видів борошна (гречаного, рисового та кукурудзяного). Встановлено вплив гранулометричного складу, водопоглинальної здатності борошна на реологічні характеристики безглютенового тіста. Відмічено, що різне дозування борошна круп’яних культур у рецептурах безглютенового хліба, обумовлено різним впливом їх на структурно-механічні властивості тіста. Investigated the technological properties of gluten-free flours (buckwheat, rice and corn). The influence of particle size distribution, water absorption capacity on the rheological characteristics of gluten-free dough. Noted that different dosage flour cereals in gluten-free bread formulations, due to their influence on the structural and mechanical properties of the dough.