Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Сучасний стан сировинної бази плодоовочеконсервних підприємств
    (2016) Жужукіна, Наталія Іванівна
    В статті розглянуто сучасний стан та проблеми функціонування сировинної бази плодоовочеконсервних підприємств. Визначені умови поліпшення завантаження потужностей підприємств. In the article the current state and problems of resource base tinned vegetables companies. The conditions improve capacity utilization companies.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості бізнес-діяльності промислової переробки овочів та фруктів
    (2014) Жужукіна, Наталія Іванівна
    В статті розглянуто особливості формування та структурування промислової переробки овочів та фруктів, визначена оптимальна та сучасна територіальна структура розміщення плодово- овочеконсервних виробництв, проаналізована видова структура виробництва консервів з плодів та овочів, показані негативні тенденції в їх зміні. In the article the features of the formation and structuring of structure of production of canned fruit sand vegetables, show négative trend sin their change industrial processing of fruit sand vegetables and optimal territorial structure and modem accommodationtinned vegetables and fruits industries analyzed species.