Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Напрямки підвищення екології їжі за рахунок раціоналізації сировинних ресурсів(2003) Пасічний, Василь Миколайович; Сосіна, Ольга Володимирівна; Мащенко, Тетяна Вікторівна; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна; Жук, Ігор ЗіновієвичОбґрунтовані напрямки наукової роботи, наведені розробки комбінованих м’ясопродуктів та продуктів на м’ясній основі заданого хімічного складу. Grounded directions of of scientific work, presented the development of combined meat and meat-based products with a given chemical composition.Документ Стабілізація забарвлення комбінованих текстуратів для м’ясної промисловості(2003) Пасічний, Василь Миколайович; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна; Жук, Ігор ЗіновієвичВ результаті проведених досліджень розроблений спосіб стабілізації бетаіну буряку за допомогою буферних комплексів харчових кислот та солей. Для розширення використання бурякового барвника у виробництві м’ясопродуктів розроблена технологія виробництва рослинно-тваринних білоквмісних текстуратів. As a result of research has been developed method of stabilization beet pigment with the help buffer systems of food acids and salts. For use beet dye for meat products was developed technology of plant-animal protein texturates.Документ Оптимізація технологічних властивостей сировини у виробництві консервів з м`ясом птиці(2004) Пасічний, Василь Миколайович; Сабадаш, Петро Миколайович; Жук, Ігор ЗіновієвичВикладені результати дослідження буферної ємності тваринної і рослинної сировини та визначений її вплив на технологічні характеристики сировини та фаршевих емульсій. In article are present results of the study buffer capacity of animal and plant material and determined its effect on technological properties of raw materials and mince emulsions.Документ Застосування крові як кольороформуючої добавки(2004) Пасічний, Василь Миколайович; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна; Сабадаш, Петро Миколайович; Жук, Ігор Зіновієвич; Усатюк, Світлана ІванівнаБуло досліджено можливість використання крові, натуральних та синтетичних барвників у консервному виробництві. На основі проведених досліджень було розроблено рецептури білково-жирових сумішей з кров'ю. The use of blood, natural and synthetic colorants in the canning industry has been investigated. The recipes of protein and fat mixtures with blood were developed on the base of research results.