Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Для збереження біологічної цінності молочно-овочевого морозива(2011) Згурський, Андрій Володимирович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Згурська, Т. І.Вивчено фактори впливу технологічних параметрів виробництва та умов зберігання на біологічну цінність морозива молочно-овочевого. Встановлено рекомендовані режими термомеханічного оброблення сумішей для виробництва морозива, що дозволяють активувати пектинові речовини та максимально зберегти β-каротин в готовому продукті. The operating and storage conditions influence on milk-vegetable ice-cream biological value has been studied. The recommended termomechenical ice-cream mix treatments have been established in order to stimulate pectin’s activity and maintain the greatest possible beta-carotene amount in ice-cream.Документ Дослідження реологічних характеристик молочно-овочевих сумішей для виробництва морозива(2011) Згурський, Андрій Володимирович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Крапивницька, Ірина ОлексіївнаДосліджено реологічні характеристики молочно-овочевих сумішей для виробництва морозива з метою встановлення рекомендованих значень сухих речовин пектиновмісної сировини порівняно з типовими сумішами для морозива молочного та пломбіру. Визначено характер структуроутворення в молочно-овочевих системах за рахунок дії складових компонентів рослинної сировини.