Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні продукти для харчування дітей шкільного віку
    (2006) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Пешук, Людмила Василівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Карпенко, Петро Олександрович
    У статті наведено способи створення продуктів для харчування дітей шкільного віку, рецептури створених напівфабрикатів, а також хімічний склад використуємих зерно продуктів. The article shows how to create products for the nutrition of school-age recipes created foods, and chemical composition vykorystuyemyh grain products.
  • Ескіз
    Документ
    Перспектива розробки спеціальних продуктів харчування на м'ясній основі
    (2005) Пешук, Людмила Василівна; Карпенко, Петро Олександрович
    В даній статті розглянуто шляхи оптимізації структури харчування населення України. This paper deals with ways of optimizing the structure of feeding the population of Ukraine.
  • Ескіз
    Документ
    Вдосконалення асортименту та технології спеціальних продуктів для профілактичного харчування дітей
    (2007) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Пешук, Людмила Василівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Карпенко, Петро Олександрович
    Розроблено рецептури та технології виготовлення напівфабрикатів м'ясних кулінарних, зокрема битків і фрикадельок, збагачених харчовими речовинами, які підвищують резистентність організму людини, призначених для харчування дітей шкільного віку. A compounding and manufacturing technology culinary preparations of meat, including meatballs and meatballs, enriched with nutrients that increase the resistance of the human body, intended for feeding school children.