Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні продукти для харчування дітей шкільного віку
    (2006) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Пешук, Людмила Василівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Карпенко, Петро Олександрович
    У статті наведено способи створення продуктів для харчування дітей шкільного віку, рецептури створених напівфабрикатів, а також хімічний склад використуємих зерно продуктів. The article shows how to create products for the nutrition of school-age recipes created foods, and chemical composition vykorystuyemyh grain products.
  • Ескіз
    Документ
    Перспектива розробки спеціальних продуктів харчування на м'ясній основі
    (2005) Пешук, Людмила Василівна; Карпенко, Петро Олександрович
    В даній статті розглянуто шляхи оптимізації структури харчування населення України. This paper deals with ways of optimizing the structure of feeding the population of Ukraine.