Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Сучасні продукти для харчування дітей шкільного віку(2006) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Пешук, Людмила Василівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Карпенко, Петро ОлександровичУ статті наведено способи створення продуктів для харчування дітей шкільного віку, рецептури створених напівфабрикатів, а також хімічний склад використуємих зерно продуктів. The article shows how to create products for the nutrition of school-age recipes created foods, and chemical composition vykorystuyemyh grain products.Документ Перспектива розробки спеціальних продуктів харчування на м'ясній основі(2005) Пешук, Людмила Василівна; Карпенко, Петро ОлександровичВ даній статті розглянуто шляхи оптимізації структури харчування населення України. This paper deals with ways of optimizing the structure of feeding the population of Ukraine.