Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Сіль і реологічні характеристики клейстерів модифікованих крохмалів
    (2002) Мельник, Оксана Юріївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Ковалевська, Єлизавета Іванівна
    Стаття присвячена дослідженню впливу додавання солі на реологічні властивості крохмальних клейстерів модифікованих крохмалів за допомогою ротаційного віскозиметра. Встановлено, що внесення солі у крохмальний клейстер спричиняє підвищення його в’язкості за рахунок дегідратуючої здатності солі. This article is devoted to research the influence of salt addition on the rheological properties of starch paste modified starches using a rotary viscometer. Found that the introduction of salt in starch paste viscosity leads to increase its capacity by dehydrating salt.
  • Ескіз
    Документ
    Властивості модифікованих крохмалів та їх вплив на фізико-хімічні параметри емульсійних систем
    (2012) Самойленко, І. П.; Корецька, Ірина Львівна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна
    Досліджено вплив концентрації різних модифіковані крохмалів на фізико-хімічні параметри емульсії. The influence of different concentrations of modified starches on physical and chemical parameters of emulsions been investigated.
  • Ескіз
    Документ
    Реологічні властивості модифікованих крохмалів
    (2009) Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна; Мельник, Оксана Петрівна; Мельник, Оксана Юріївна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Корецька, Ірина Львівна
    Розглянуті основні види модифікованих крох-малів, представлених на ринку України. Досліджені структурно-механічні властивості модифікованих крохмалів різних видів, визначені основні міцнісні параметри і їх співвідношення. На підставі досліджень надані рекомендації щодо їх застосування.