Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Використання водорості Fucus vesiculosus у виробництві продуктів коекструзійної технології(2004) Махинько, Людмила Василівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Хмелюк, Генадій ОлександровичДосліджено можливість застосування морської водорості фукус у виробництві жирових начинок для продуктів коекструзії.Документ Дослідження електрофізичних властивостей начинок для продуктів високотемпературної коекструзії з метою контролю їхньої якості(2008) Махинько, Людмила Василівна; Мельничук, Петро Дмитрович; Романовський, Іван Якимович; Ковбаса, Володимир Миколайович; Махинько, Валерій Миколайович; Житнецький, Ігор ВолодимировичВ статті розглянуто новий електрофізичний експрес-метод оцінки якості жирової складової начинок для продуктів високотемпературної коекструзії (подушечок з начинкою) в процесі зберігання. Досліджено взаємозв'язок діелектричної проникності продукту з кислотним та перекисним числами його жирової складової.