Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Шляхи зниження калорійності солодких страв(2014) Пушка, Ольга Сергіївна; Нінікало, Марія Олексіївна; Корецька, Ірина ЛьвівнаПроведені дослідження використання глюкозо-фруктозних сиропів у технології солодких страв з метою зниження калорійності шляхом заміни частини цукру на глюкозно-фруктозний сироп у різних пропорціях для визначення оптимального рецептурного складу.Документ Використання гідроколоїдів при виробництві бісквітних напівфабрикатів(2011) Самойленко, І. П.; Корецька, Ірина Львівна; Ковалевська, Єлизавета ІванівнаДосліджено гідрофільні властивості різних гідро колоїдів. Вивчено вплив камеді гуару, камеді ксантану, камеді рожкового дерева на ціноутворення та стабільність піни. Визначення концентрацію додавання камедей для покращення якісних властивостей бісквітних напівфабрикатів.