Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи зниження калорійності солодких страв
    (2014) Пушка, Ольга Сергіївна; Нінікало, Марія Олексіївна; Корецька, Ірина Львівна
    Проведені дослідження використання глюкозо-фруктозних сиропів у технології солодких страв з метою зниження калорійності шляхом заміни частини цукру на глюкозно-фруктозний сироп у різних пропорціях для визначення оптимального рецептурного складу.
  • Ескіз
    Документ
    Використання гідроколоїдів при виробництві бісквітних напівфабрикатів
    (2011) Самойленко, І. П.; Корецька, Ірина Львівна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна
    Досліджено гідрофільні властивості різних гідро колоїдів. Вивчено вплив камеді гуару, камеді ксантану, камеді рожкового дерева на ціноутворення та стабільність піни. Визначення концентрацію додавання камедей для покращення якісних властивостей бісквітних напівфабрикатів.