Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Використання водяного горіха Trapa natans L. для одержання ферментованих напоїв(2014) Косоголова, Людмила Олексіївна; Яблонська, К. М.; Романова, Зоряна МиколаївнаДосліджено склад та властивості водяного горіха для ферментованого напою, підібрано оптимальні співвідношення водного екстракту водяного горіха і необхідної кількості концентрата квасного сусла для одержання збалансованого за компонентним складом напою з гармонійним смаком. Investigated the composition and properties of the water chestnut for fermented beverages, the optimum ratio of aqueous extract water chestnut and the required number of kvass wort concentrate to obtain balanced by the component composition of the drink with a harmonious taste.Документ Дослідження мікрофлори концентрату квасного сусла(2012) Косоголова, Людмила Олексіївна; Гаркава, Катерина Григорівна; Сіленко, В. В.; Решетняк, Людмила Расуловна; Веселовська, Таїсія ЄвгеніївнаВ статті наведено результати вивчення видового складу інфікуючої мікрофлори концентрату квасного сусла. The species composition of microflora infecting kvass wort concentrate is presented in this study.