Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Теоретичні аспекти виробництва кондитерської продукції, збагаченої лактатом кальцію(2005) Кочерга, Валентина Іванівна; Скиданчук, Г. В.Розглянуто питання можливості збагачення кондитерських виробів кальційвмісними добавками, а саме лактатом кальцію. The questions of the possibility of confectionery enrichment with calcium additives such as calcium lactate have been investigated.Документ Використання харчових емульсій з рослинної сировини в технологіях продуктів харчування(2006) Кочерга, Валентина ІванівнаСтаття присвячена перспективності використання емульсій та емульгаторів у технологіях харчової продукції. Представлено результати експериментальних досліджень використання метилцелюлози та натрій-карбоксиметилцелюлози у технології соусів для ресторанного господарства. Article is devoted to the prospects of using emulsions and emulsifiers in food technology. The results of experimental studies using methylcellulose and sodium carboxymethyl cellulose in technology of sauces for restaurants are presented.Документ Удосконалення бісквітного напівфабрикату на основі борошняних сумішей і фітокомпозицій(2011) Кочерга, Валентина Іванівна; Назар, Мар'яна ІгорівнаРозглянуто збагачення бісквітного напівфабрикату нутрієнтами. Запропоновано використання борошняних сумішей та фітокомпозицій. Biscuit semi-finished product fortification has been considered. The use of flour mixes and phytocompositions has been proposed.