Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Подовження термінів придатності до споживання кисломолочних напоїв(2007) Кравцова, Олена Валеріївна; Скорченко, Тетяна АнатоліївнаНаведені технологічні заходи подовження термінів придатності до споживання кисломолочних напоїв. Розглянуті технологічні режими, сировина, рецептурні інгредієнти та способи пакування, які впливають на якісні показники протягом гарантованого терміну зберігання.Документ Якість йогуртів(2011) Кравцова, Олена Валеріївна; Скорченко, Тетяна АнатоліївнаДосліджено можливість використання різних стабілізаційних систем під час виробництва йогуртів, призначених для дітей шкільного віку. Визначено вплив стабілізаторів на органолептичні та реологічні властивості йогуртів та їх здатність до зберігання.