Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Подовження термінів придатності до споживання кисломолочних напоїв
    (2007) Кравцова, Олена Валеріївна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна
    Наведені технологічні заходи подовження термінів придатності до споживання кисломолочних напоїв. Розглянуті технологічні режими, сировина, рецептурні інгредієнти та способи пакування, які впливають на якісні показники протягом гарантованого терміну зберігання.
  • Ескіз
    Документ
    Якість йогуртів
    (2011) Кравцова, Олена Валеріївна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна
    Досліджено можливість використання різних стабілізаційних систем під час виробництва йогуртів, призначених для дітей шкільного віку. Визначено вплив стабілізаторів на органолептичні та реологічні властивості йогуртів та їх здатність до зберігання.