root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Статті
Статті
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Кравчук, Наталья Николаевна
1
search.filters.author.Шинкарук, Мария
Ключові слова
search.filters.subject.bread crumbs
1
search.filters.subject.fried products
1
search.filters.subject.frying
1
search.filters.subject.soy flour
1
search.filters.subject.жареные изделия
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2014
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Кравчук, Наталья Николаевна
×
Ключове слово: search.filters.subject.bread crumbs
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Определение влияния соевой муки в панировочных смесях для жарки изделий на температуру фритюрного жира
(
2014
)
Кравчук, Наталья Николаевна
;
Шинкарук, Мария
Показати більше
Проведены исследования по совершенствованию технологии изделий, жареных во фритюре. The researches on perfection of the technology of products deep-fried are carried out.
Показати більше