Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Теплофізичні дослідження молекулярної рухливості частково кристалічного олігомера(2003) Лазаренко, Михайло Васильович; Баглюк, Сергій Володимирович; Король, Анатолій Миколайович; Носенко, Тамара ТихонівнаДо олігомерів відноситься рослинний жир, який має розгалужену макромолекулу, складену з триацилгліцеринів. Фізичні та технологічні властивості рослинного жиру визначаються аморфно-кристалічним станом. Порівняно з процесами кристалізації є практично не вивченим аморфний стан і зміни термодинамічних і кінетичних параметрів у ньому. The oligomers include vegetable fat, which has a branched macromolecule consisting of a triacylglycerol. Physical and technological properties of vegetable fat determined amorphous-crystalline state. The amorphous state and changes of the thermodynamic and kinetic parameters hardly have studied compared with the processes of crystallization.