Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Вплив гірчичного порошку і паприки на термін зберігання картопляних чіпсів(2008) Левченко, Н. І.; Якубчик, Ю В.; Ковбаса, Володимир Миколайович; Фалендиш, Наталія ОлексіївнаДосліджено тривалість зберігання картопляних чіпсів в залежності від жирової компоненти. Подовження терміну зберігання картопляних чіпсів можливе при введені до їх рецептури сировини, що володіє антиоксидантними властивостями.Документ Шляхи подовження термінів зберігання картопляних чіпсів(2008) Фалендиш, Наталія Олексіївна; Левченко, Н. І.; Ковбаса, Володимир МиколайовичМетою роботи є дослідження можливості використання для виробництва картопляних чіпсів подовженого терміну зберігання нетрадиційної сировини природного походження, яка володіє антиоксидантними властивостями. Встановлено, що майоран і базилік мають антиоксидантні властивості та здатні суттєво інгібувати процеси окиснення жиру при зберіганні картопляних чіпсів.