Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення рецептури фруктової начинки для борошняних кондитерських виробів(2017) Костенко, Анастасія; Лисий, Олександр Віталійович; Грабовська, Олена ВячеславівнаВикладено результати дослідження властивостей фруктових начинок на основі стабілізаційних систем з пектину і модифікованого крохмалю. The results of research on the properties of fruit fillings on the basis of stabilization systems from pectin and modified starch are presented.Документ Дослідження структурно-механічних властивостей модельних систем на основі пектину(2012) Лисий, Олександр Віталійович; Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна; Грабовська, Олена ВячеславівнаВикладено результати досліджень структурно-механічних властивостей модельних систем на основі пектину. Проаналізовано стабілізаційні композиції пектин-крохмаль із структуроутворюючими властивостями для використання у фруктових начинках коекструзійних виробів. The results of studies of structural and mechanical properties of model systems based on pectin are presented. Stabilizing composition pectin-starch for fruit filling of co-extrusion products and their structure properties was analyzed.Документ Властивості стабілізаційних систем на основі пектину(2012) Грабовська, Олена Вячеславівна; Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна; Лисий, Олександр Віталійович; Пічкур, Віталій ЯковлевичДосліджено структурно-механічні властивості модельних стабілізаційних композицій пектин-крохмаль для використання у фруктових начинках коекструзійних виробів. The results of studies of structural and mechanical properties of model systems based on starch-pectin as stabilizing composition of fruit fillings for co-extrusion products are presented.