Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Комплексний фізико-термічний аналіз вмісту вологи в харчових продуктах
    (2003) Манк, Валерій Веніамінович; Литвиненко, Анатолій Михайлович
    Запропоновано застосування комплексного фізико-термічного аналізу для вивчення різних форм зв’язку вологи з кристалічними продуктами (лимонною кислотою, рафінованою лактозою і глюкозою), вмісту та температурних інтервалів видалення кожної з них. It is offered application complex fiziko-thermal analysis for the study of different forms of connection of moisture with crystalline products (by lemon acid, refined lactose and glucose), content and temperature intervals of delete each of them.