Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Оптимізація форми передувочних баків(2018) Беседа, Сергій Дмитрович; Литовченко, Ігор Миколайович; Василів, Володимир ПавловичВ даній роботі досліджений вплив форми нижньої частини передувочного баку на загальну тривалість процессу витіснення продукту. Поставлена задача вирішена шляхом комп’ютерного імітаційного моделювання. In this paper, the effect of the shape of the bottom of the refinery tank on the total length of the process of displacement of the product is investigated. The task is solved by computer simulation modeling.Документ Енергетичні показники процесу передувки м’ясної сировини(2016) Беседа, Сергій Дмитрович; Литовченко, Ігор МиколайовичУ статті проаналізовано роботу передувочних баків для м’ясної сировини.Оптимальна будова й режими роботи цих пристроїв суттєво впливають на загальну ефективність виробництва та на собівартість продукції. Досліджена залежність витрат енергії, тривалості процесу передувки від кута нахилу конусної частини корпусу.Документ Замішування тіста у двошвидкісних машинах – шлях до покращання якості виробів(2008) Дробот, Віра Іванівна; Ковальов, Олександр Володимирович; Литовченко, Ігор Миколайович; Тесля, Ольга Дмитрівна; Мельниченко, В. П.Застосування двошвидкісних тістомісильних машин у разі замішування тіста при безопарному способі тістоприготування та нижчих затратах питомої роботи інтенсифікує дозрівання тіста, зумовлюючи підвищення якості виробів, за рахунок досконалої їхньої конструкції, яка забезпечує високий технологічний ефект замісу.