Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Енергетичні показники процесу передувки м’ясної сировини(2016) Беседа, Сергій Дмитрович; Литовченко, Ігор МиколайовичУ статті проаналізовано роботу передувочних баків для м’ясної сировини.Оптимальна будова й режими роботи цих пристроїв суттєво впливають на загальну ефективність виробництва та на собівартість продукції. Досліджена залежність витрат енергії, тривалості процесу передувки від кута нахилу конусної частини корпусу.Документ Визначення раціональної конструкції тістомісильних машин шляхом комплексного моделювання робочих процесів(2008) Литовченко, Ігор Миколайович; Шпак, Максим СергійовичДосліджено розподіл в'язкості тіста в місильних об'ємах тістомісильних машин періодичної дії. Визначено питому роботу замісу.