Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Визначення оптимальних умов приготування сортівки за органолептичними показниками якості горілки(2008) Кузьмін, Олег Володимирович; Ловягін, Олександр Миколайович; Кузьмін, Володимир Володимирович; Топольник, Віра ГригорівнаУ статті розглянута методика обробки експериментальних досліджень щодо визначення оптимальних умов приготування водно-спиртових розчинів (сортівок) за органолептичними властивостями. In the article the method of treatment of experimental researches of water-alcoholic solutions on organoleptic properties, depending on the terms of preparation.Документ Планування експериментального дослідження з пошуку оптимальних умов приготування водно-спиртових розчинів у лікеро-горілчаному виробництві(2008) Топольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Кузьмин, Володимир Володимирович; Ловягін, Олександр МиколайовичДля забезпечення стабільності процесу приготування водно-спиртової рідини, були визначені критерії оптимальності технологічного процесу і чинники, що впливають на параметри оптимізації. For providing of stability of process of preparation of water-alcohol liquid, the criteria of optimality of technological process, and factors, influencing on the parameters of optimization, were certain.Документ Стійкість спиртних напоїв за короткострокових порушень температурних режимів зберігання(2011) Ловягін, Олександр Миколайович; Кузьмін, Олег Володимирович; Топольник, Віра Григорівна; Шевченко, Лілія ОлександрівнаУ цієї роботі особлива увага приділена дослідженню стійкості різних видів алкогольної продукції при короткочасній дії низьких та високих температур, які можуть призвести до небажаних наслідків, в тому числі к зміні фізико-хімічних показників та погіршенню органолептичних властивостей. In this work the special attention is spared research of firmness of different types of alcoholic products at brief influence of low and high temperatures which can result in undesirable consequences, including to the change of physical and chemical indexes and worsening of organoleptic properties.Документ Використання методу оцінки антиокислювальних властивостей водно-спиртових екстрактів лікарської рослинної сировини для формування якості горілки(2011) Оносова, Ірина Андріївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Ловягін, Олександр МиколайовичУ статті запропоновано метод отримання водно-спиртових екстрактів із лікарської рослинної сировини. Досліджено антиоксидантну активність 28 настоїв рослинної лікарської сировини з об'ємною часткою етилового спирту 40%. The article suggests a method for obtaining of aqueous-alcoholic extracts is offered from medicinal plant raw materials. The antioxidant activity of 28 infusions of herbals with a volume part of ethyl spirit of 40%.