Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Тістомісильна машина періодичної дії(2011) Лісовенко, Олексій Тимофійович; Доломакін, Юрій ЮрійовичМетою запропонованої машини є покращення якості тіста, раціональне зменшення енерговитрат на замішування тіста, забезпечення оптимальної тривалості замішування, спрощення конструкції. The purpose of the proposed machine is to improve the quality of the dough, the rational reduction energy consumption for kneading dough, optimal duration of mixing, design simplification.Документ Відпрацювання раціонального режиму в робочій камері тістомісильної машини з метою оптимізації робочого процесу і якості тіста(2001) Лісовенко, Олексій Тимофійович; Стадник, Ігор Ярославович; Доломакін, Юрій ЮрійовичРозроблено модель машини з прозорими стінками яка дозволяє фіксувати траєкторії руху частинок в процесі замішування. Відпрацьовано на рідинних середовищах три типи робочих органів. Developed a model the machine with transparent walls which allows fixing the trajectory of motion of particles in the process of mixing. Three types of workers worked through on liquid media.Документ Використання методу електроаналогії для дослідження кінетики коефіцієнта теплопровідності тіста-хліба в процесі випікання(1972) Дущенко, Віктор Павлович; Буляндра, Олексій Федорович; Лісовенко, Олексій Тимофійович; Вербицький, Борис Ілліч; Тарапов, В. А.У комплексі технологічних задач внутрішнього теплоперенесення при різних гідротермічних процесах обробки харчових продуктів важливу роль відіграє аналіз пошарового вимірювання ефективних коефіцієнтів теплопровідності . Така інформація становить значний практичний (з метою спрямованого регулювання технологічного процесу) і теоретичний інтерес для аналізу механізму внутрішнього теплоперенесення. In the complex technological challenges of internal heat transfer at different hydrothermal processes food processing plays an important role layering analysis of measurement of effective thermal conductivity. Such information is of considerable practical (for directional control of the process) and theoretical interest for the analysis of internal mechanism of heat transfer.Документ Інтенсифікація замішування на основі раціоналізації процесів у робочій камврі тістомісильної машини(2004) Лісовенко, Олексій Тимофійович; Доломакін, Юрій Юрійович; Стадник, Ігор ЯрославовичПромисловість ставить перед сучасним технологічним обладнанням вимоги: забезпечити високу якість виробів на основі раціоналізації процесу в робочій камері; зменшення витрати енергії; конструктивне удосконалення окремих вузлів і всієї машини; придатність машини для дистанційного керування і автоматизованого управління процесами. В конкретному випадку для розробки нової тістомісильної машини задовольнити ці вимоги можна на базі використання сучасної теорії тістомісильних машин та трьох стадійної моделі замішування. Industry confronts modern technological equipment requirements: to provide high quality products based on the rationalization process in the chamber, reducing energy consumption, constructive improvement of individual nodes and the whole machine, fitness machines for remote control and automatic control processes. In the case for a new mixing machines meet these requirements can be based on the use of the modern theory of kneading machines and three-phasic model mixing.Документ Тістомісильна машина для дискретної технології(2008) Лісовенко, Олексій Тимофійович; Доломакін, Юрій ЮрійовичТема є актуальною для вітчизняного виробництва, а саме обґрунтування технічного рішення нової тістомісильної машини періодичної дії, яка не має розповсюджених недоліків і відповідає технічним вимогам сучасного виробництва, обумовлене досить складною моделлю процесу замішування.