Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Харчові раціони для дітей у дошкільних навчальних закладах з використанням біологічно активних компонентів
    (2014) Пересічний, Михайло Іванович; Магалецька, Ірина
    В роботі розглянуто основні проблеми харчування дітей в дошкільних навчальних закладах. Визначено необхідність збагачення харчових раціонів біологічно активними речовинами, природні джерела мінорних речовин. Запропоновано включення меню розробленої кулінарної продукції оздоровчого спрямування. The main nutritional problems of children in preschool institutions are reviewed. The necessity of diet enrichment with bioactive substances, natural sources of minor compounds. A menu is proposed with including of designed culinary healthy products.