Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Нова технологія сухого ферментного препарату β-фруктофуранозидази(2001) Малінова, Наталія Яковлівна; Мірошников, Олег Миколайович; Штангеєва, Надія ІванівнаСтворена нова технологія отримання високоактивного ферментного препарату β-фруктофуранозидази з хлібопекарських дріжджів з тривалим терміном зберігання. Доведено, що запропонована технологія забезпечує конкурентноздатність отриманого дріжджового препарату порівняно з аналогом грибкового походження. The new technology is a highly active enzyme β-fruktofuranozydazy of baking yeast with a long shelf life. It is proved that the technology provides competitiveness resulting yeast drug compared with analogous fungal origin.Документ Балістична дезінтеграція дріжджів(1999) Малінова, Наталія Яковлівна; Бобрівник, Леонід Дем'янович; Мірошников, Олег Миколайович; Майко, І. І.Наведенні експериментальні дані по балістичній дезінтеграції дріжджів Saccharomyces cerevisiae. Цей метод запропонований як перша стадія вилучення цільового клітинного компоненту – дріжджової β-фруктофуранозидази. Documented experimental data on ballistic disintegration of the yeast Saccharomyces cerevisiae. This method is proposed as the first stage of removal of the target cell component - the yeast β-fruktofuranozydazy.Документ Оптимізація екстракції вуглеводів віджиму топінамбура(2000) Бобрівник, Леонід Дем'янович; Романовська, Тетяна Іванівна; Мірошников, Олег Миколайович; Малінова, Наталія Яковлівна; Романовський, Іван Якимович; Левчук, Наталія ІванівнаВивчався вплив гідромодуля, температури, рН та тривалості процесу на масову концентрацію вуглеводів в екстракті топінамбура. Встановлено оптимальні параметри водної екстракції: гідромодуль 10, тривалість 15 хв. при 420 С та інтенсивному перемішуванні. Виявлено, що зміна активної кислотності суттєво не впливає на вміст цукрів в екстракті.