Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 8 з 8
  • Ескіз
    Документ
    Підвищення якості підготовки фахівців з питань безпеки харчування
    (2014) Авдієнко, Світлана Олексіївна; Матиящук, Олена Володимирівна; Матиящук, Андрій Миколайович
    Підготовка студентів з питань безпеки життєдіяльності має формувати у майбутніх спеціалістів вміння застосовувати знання як до подальшого вивчення в інших дисциплінах проблем захисту людини від небезпек, так і на забезпечення індивідуального і колективного захистку в побуті й на виробництві. Preparing students for life safety should shape future professionals the ability to apply knowledge of future study in other disciplines challenges to protect people from hazards and to provide individual and collective defense at home and on the workplace.
  • Ескіз
    Документ
    Підвищення культури безпеки у населення та порядок дій під час повені
    (2014) Авдієнко, Світлана Олексіївна; Матиящук, Олена Володимирівна; Матиящук, Андрій Миколайович
    Розглянуто основні небезпеки для людини, що виникають внаслідок настання повені та заходи, щодо уникнення небезпечних чинників внаслідок руйнування будівель після затоплення водою. The main danger to humans resulting from the occurrence of floods and measures to avoid hazards due to destruction of buildings afner flooding water.
  • Ескіз
    Документ
    Запобігання виникнення надзвичайних ситуацій на підприємствах цукрової галузі
    (2015) Гусятинська, Наталія Альфредівна; Степанець, Іван Федотович; Авдієнко, Світлана Олексіївна; Слободян, Ольга Петрівна; Матиящук, Олена Володимирівна
    В статті проаналізовано можливі причини виникнення аварійних ситуацій на підприємствах цукрової промисловості. Розглянуто основні шляхи запобігання виникненню аварій, що дозволить уникнути людських жертв та мінімізувати матеріальні втрати.
  • Ескіз
    Документ
    Попередження аварійних ситуацій на молокопереробних підприємствах
    (2015) Авдієнко, Світлана Олексіївна; Слободян, Ольга Петрівна; Матиящук, Олена Володимирівна
    Проаналізовано можливі причини виникнення аварійних ситуацій на підприємствах молокопереробної галузі. Розглянуто основні шляхи запобігання виникненню аварій, що допоможе попередити втрати серед персоналу, знизити ризик появи вторинних уражаючих факторів та мінімізувати негативні наслідки In the article analyzed possible causes the occurrence of accidents in the dairy industry. Reviewed the main ways of preventing the accidents. This will prevent loss among staff and minimize the negative effects.
  • Ескіз
    Документ
    Безаварійна зупинка підприємств харчової промисловості в разі виникнення надзвичайних ситуацій
    (2015) Авдієнко, Світлана Олексіївна; Матиящук, Олена Володимирівна; Матиящук, Андрій Миколайович
    В роботі розглядаються надзвичайні ситуації, їх характер та наслідки. Розроблений порядок дій виробничого персоналу в разі виникнення надзвичайних ситуацій. Розглянуто порядок екстреної безаварійної зупинки підприємства. The paper deals with emergencies, their nature and consequences. Developed procedures production staff in case of emergencies situation. The order of the emergency stop trouble-free enterprise.
  • Ескіз
    Документ
    Забруднювачі продовольчої сировини та харчових продуктів
    (2015) Матиящук, Олена Володимирівна; Слободян, Ольга Петрівна; Авдієнко, Світлана Олексіївна; Матиящук, Андрій Миколайович
    В роботі розглядаються основні забруднювачі продуктів харчування і продовольчої сировини; основні шляхи їх надходження; їх дія на організм людини.
  • Ескіз
    Документ
    Прогнозування розвитку та методи оцінки наслідків аварій вибухонебезпечних об'єктів на підприємствах хлібопекарної галузі
    (2008) Слободян, Ольга Петрівна; Степанець, Іван Федотович; Матиящук, Олена Володимирівна
    Розглянуті основні причини аварій та їх сценарій розвитку на підприємствах хлібопекарної галузі. Наведені методики оцінки наслідків аварій вибухонебезпечних об'єктів. The basic causes of accidents and their scenario for the baking industry. The method of assessing the consequences of accidents explosive objects.
  • Ескіз
    Документ
    Запобігання виникненню вибухів на підприємствах цукрової галузі
    (2011) Степанець, Іван Федотович; Слободян, Ольга Петрівна; Матиящук, Олена Володимирівна
    Підвищення безпеки підприємств цукрової галузі передбачає: прогнозування сценаріїв виникнення аварій; постадійний аналіз умов розвитку аварій; оцінку заходів, що перешкоджають виникненню аварій; способи і засоби локалізації аварій.