Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології виробництва комбінованих м’ясопродуктів методом запікання(2004) Пасічний, Василь Миколайович; Мащенко, Тетяна Вікторівна; Тимошенко (Кремешна), Ірина ВолодимирівнаДосліджували вплив режимів запікання на функціональні та технологічні властивості м’ясо-рослинних фаршів з низьким вмістом жиру. We investigated the influence of baking modes for functional and technological properties of meat-plant ground with low fat content.Документ Дослідження впливу виду термічної обробки на зміну якісних показників м’ясних паштетів(2003) Клименко, Михайло Миколайович; Пасічний, Василь Миколайович; Мащенко, Тетяна Вікторівна; Сосіна, Ольга ВолодимирівнаРозроблено технологію виробництва м’ясних паштетів, досліджено структурно-механічні та технологічні показники паштетних мас при різних режимах термічної обробки. The technology of production of meat pastes investigated the structural, mechanical and technological parameters pates masses at different modes of heat treatment.