Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Розрахунок рецептур сухих сніданків із збалансованим амінокислотним складом за допомогою математичного моделювання
    (1997) Миронова, Наталія Геннадіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович
    Висвітлено питання необхідності вживання продуктів з збалансованим білковим компонентом за амінокислотним складом. Також представлено оптимізацію амінокислотного складу за методом експериментально-статистичного моделювання. Отримано дані оптимального співвідношення рису, гречки та пшеничного зародку. The article deals with question of influence of need to use products with balanced protein component by amino acid composition. Also presented optimization amino acid composition by the method of experimental and statistical modeling. Obtained the data of optimal ratio of rice, buckwheat and wheat germ.