Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Оптимізація рецептурного складу м'ясних та м'ясомістких напівкопчених ковбас з м'ясом птиці(2013) Пасічний, Василь Миколайович; Мороз, Олена ОлексіївнаУ статті викладені результати досліджень хіміко-технологічних характеристик напівкопчених ковбас з м’яса птиці з використанням молочної сироватки і зародків пшениці. This paper presents the results of studies of chemical and technological characteristics of smoked sausages from poultry using whey and wheat germ.Документ Дослідження впливу рецептурного комбінування сухої молочної сироватки і зародків пшениці на біологічну цінність і гістологічні характеристики м'ясних систем(2012) Іванов, Сергій Віталійович; Пасічний, Василь Миколайович; Мороз, Олена ОлексіївнаУ статті йдеться про вплив рецептурного комбінування сухої молочної сироватки і зародків пшениці на біологічну цінність і гістологічні характеристики м’ясних систем. The article It is about the influence prescription combination of dry whey and wheat germ on the biological value and histological characteristics of meat.Документ Технологічні можливості використання курячого м’яса у виробництві січених напівфабрикатів, ковбасних виробів та консервів(2009) Пасічний, Василь Миколайович; Мороз, Олена Олексіївна; Бойко, B. C.; Дяченкo, Юлія ІванівнаСтаття присвячена використанню курячого м’яса у продуктах харчування. Встановлено, що птахівництво задовольняє населення України і підприємства м'ясопереробної промисловості м’ясом птиці і яєчними продуктами у повному обсязі. Тому одним з завдань технологічної служби підприємств лишаються питання розширення асортименту м’ясних виробів з використанням м’яса птиці. The article is devoted to the use of chicken meat in food. Found that poultry is the only resource direction that satisfies the population of Ukraine and the meat processing industry poultry and egg products in full. So one of the tasks of the technological service companies remain enlargement range meat products using poultry.Документ Технологія напівкопчених ковбас(2008) Пасічний, Василь Миколайович; Мороз, Олена ОлексіївнаУ статті наведено основні технологічні операції виготовлення напівкопчених ковбас двома способами (без підморожування і з підморожуванням м’яса), а також можливості підвищення технологічних характеристик фаршів (з використанням білоквмісних наповнювачів – молочних та яєчних продуктів, композицій зернобобових культур, добавок). The article presents the basic manufacturing operations making smoked sausages in two ways (without frosting meat and with frosting meat), as well as opportunities to increase the technological characteristics of ground meat (using fillers containing protein - dairy and egg products, legumes compositions, additives).Документ Удосконалення технології напівкопчених ковбас з м’яса птиці(2010) Пасічний, Василь Миколайович; Мороз, Олена Олексіївна; Проворова, Тетяна ІгорівнаУ статті викладені результати досліджень хіміко-технологічних характеристик та здатності до протеолізу сировини і напівкопчених ковбас з м’яса птиці з використанням молочної сироватки і зародків пшениці. The article presents the results of studies of chemical-technological characteristics and the ability to proteolysis raw and smoked sausages from poultry using whey and wheat germ.Документ Стабілізація показників напівкопчених ковбас з м’ясом птиці(2009) Пасічний, Василь Миколайович; Мороз, Олена Олексіївна; Мітяєва, С. М.В статті викладені результати досліджень зміни технологічних показників фаршів і напівкопчених ковбас при використанні зародків пшениці, молочної сироватки та сухого молока. In the article are presents the results of studies technological change indicators stuffing and smoked sausages with using wheat germ, whey and dried milk.Документ Дослідження характеристик мясних фаршів з використанням в процесі посолу молочної сироватки та сухого молока(2008) Пасічний, Василь Миколайович; Мороз, Олена Олексіївна; Захандревич, Ольга АнатоліївнаВ статті викладені результати досліджень зміни технологічних показників м’ясних фаршів при використанні молочної сироватки та сухого молока. The article present the results of studies of technological change indicators mincemeat using whey and milk.