Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Оптимізація рецептурного складу м'ясних та м'ясомістких напівкопчених ковбас з м'ясом птиці(2013) Пасічний, Василь Миколайович; Мороз, Олена ОлексіївнаУ статті викладені результати досліджень хіміко-технологічних характеристик напівкопчених ковбас з м’яса птиці з використанням молочної сироватки і зародків пшениці. This paper presents the results of studies of chemical and technological characteristics of smoked sausages from poultry using whey and wheat germ.Документ Стабілізація показників напівкопчених ковбас з м’ясом птиці(2009) Пасічний, Василь Миколайович; Мороз, Олена Олексіївна; Мітяєва, С. М.В статті викладені результати досліджень зміни технологічних показників фаршів і напівкопчених ковбас при використанні зародків пшениці, молочної сироватки та сухого молока. In the article are presents the results of studies technological change indicators stuffing and smoked sausages with using wheat germ, whey and dried milk.Документ Дослідження характеристик мясних фаршів з використанням в процесі посолу молочної сироватки та сухого молока(2008) Пасічний, Василь Миколайович; Мороз, Олена Олексіївна; Захандревич, Ольга АнатоліївнаВ статті викладені результати досліджень зміни технологічних показників м’ясних фаршів при використанні молочної сироватки та сухого молока. The article present the results of studies of technological change indicators mincemeat using whey and milk.