Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Вдосконалення процесу виготовлення виробів з тіста з начинкою(2000) Таран, Віталій Михайлович; Титарчук, Анатолій Олександрович; Мізнік, Лариса МиколаївнаВисвітлено способи формування виробів з тіста з начинкою. Вказано на ряд типових недоліків при формуванні виробів. Дано пропозиції щодо усунення існуючих недоліків і подальшого удосконалення процесу. Deals with methods of forming products made of dough with filling. Indicated on a number of typical defects in the formation of products. The proposal to eliminate existing weaknesses and further improve the process.Документ Математичне моделювання процесів коекструзії при виготовленні трубчастих виробів з начинками(2005) Штефан, Євгеній Васильович; Мізнік, Лариса МиколаївнаНаведено аналітичну модель процесу коекструзії дисперсних матеріалів, зокрема, при виготовленні трубчастих виробів з начинками. An analytical model of the co-extrusion of dispersed materials, particularly in the manufacture of tubular products with fillings.Документ Розрахунково-експериментальні дослідження процесу коекструзії тісто-фаршевого джгута(2008) Штефан, Євгеній Васильович; Мізнік, Лариса МиколаївнаРозроблена експериментальна методика визначення технологічних параметрів процесу коекструзії. На прикладі виготовлення тісто-фаршевого джгута визначені експлуатаційні параметри коекструзії та проаналізована розбіжність відповідних теоритичних результатів та даних експериментів. Зроблено висновок про ефективність запропонованих методологічних розробок. The experimental method of determining the process parameters co extrusion process. For example that making the dough rope with meat filings bundle defined operating parameters co extrusion and analyzed relevant difference of theoretical results and experimental data. The conclusion about the effectiveness of the proposed methodological developments.