Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Технологічні властивості зерна пшениці різної крупності
    (2017) Бачинська, Павлина Сергіївна; Харченко, Євген Іванович; Ноздрюхіна (Козюля), Інна Володимирівна
    В статті наведено результати досліджень залежностей технологічних властивостей зерна двох партій зерна пшениці від крупності зерен. Встановлено взаємозв’язок маси 1000 зерен та крупності. Показано залежності зміни натури, вологості, зольності та кількості і якості клейковини кожної окремій фракції крупності зерна пшениці. The results of research of laws technological properties of the grain of wheat between the two parties on the size of the grains. The connection mass 1000 seeds and grain size. Flashy patterns of change in nature, moisture, ash content, quantity and quality of gluten from the size of grains of wheat.
  • Ескіз
    Документ
    Використання насіння льону та продуктів його переробки у комбікормах
    (2012) Янюк, Тетяна Іванівна; Ноздрюхіна (Козюля), Інна Володимирівна
    Наведено результати досліджень хімічного складу насіння льону різних сортів та льняної макухи. Досліджено вплив процесу екструдування на фізико-хімічні показники сумішей сої з насінням льону і льняною макухою. Research findings of chemical composition of mixed flax seeds and flax cattle cake have been presented. An extrusion process effect on physical and chemical features of soya mixture with flax seeds and flax cattle cake has been analyzed.
  • Ескіз
    Документ
    Насіння льону як компонент для виробництва комбікормів
    (2011) Шаповаленко, Олег Іванович; Янюк, Тетяна Іванівна; Ноздрюхіна (Козюля), Інна Володимирівна
    В статті розглянуто можливість використання насіння льону для виробництва комбікормів. На основі проведених досліджень і виходячи з біохімічного складу,пропонується використовувати насіння льону і продукти його переробки, як білково-вуглеводні і ліпідно-білково-вуглеводні функціональні добавки в комбікормовому виробництві. An opportunity of flax seeds usage is considered in the article. On the basis of an undertaken research work and according to biochemical composition, the flax seeds, its derived products, such as proteic- carbohydrate and lipidic-proteic- carbohydrate functional additives are proposed to be used in mixed feed industry.