Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Роль емульгаторів і стабілізаторів при формуванні структури здобного печива(2004) Оболкіна, Віра Іллівна; Залевська, Надія Олексіївна; Дорохович, Вікторія Віталіївна; Шовгун, О.Досліджено вплив низки емульгаторів та стабілізаторів на якість клейковини, клейстеризацію крохмалю, в’язкість борошняної суспензії. Investigated the influence of a number of emulsifiers and stabilizers on the quality of gluten, gelatinization of starch, viscosity of flour suspension.Документ Вплив емульгаторів на структурно-механічні властивості пісочного тіста(2011) Оболкіна, Віра Іллівна; Залевська, Надія ОлексіївнаДосліджено фізико-хімічні властивості неіоногенних емульгаторів вітчизняного виробництва. Репрезентовано розробку композиційних сумішей емульгаторів для стабілізації структурно-механичних властивостей емульсій та тістових мас при виробництві здобного печива із зменшеним вмістом жиру та без яйцепродуктів.