Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Новітня технологія заварного білкового крему із застосуванням пюре горобини(2015) Оболкіна, Віра Іллівна; Сивній, Іванна Іванівна; Крапивницька, Ірина ОлексіївнаДоведено ефективність застосування пюре з горобини при створенні новітньої технології заварного білкового крему з підвищеної харчової цінністю та подовженим терміном придатності. Effectiveness of pureed rowan in the creation of new technology boiled cream proteic with high nutritional value and extended shelf life, has been proved.Документ Використання пюре з журавлини під час приготування оздоблювальних напівфабрикатів з подовженим терміном зберігання(2012) Сивній, Іванна Іванівна; Олексієнко, Наталія Валентинівна; Оболкіна, Віра ІллівнаДоведено доцільність використання пюре з журавлини при виробництві оздоблювальних напівфабрикатів подовженого терміну зберігання з підвищеною харчовою та біологічною цінністю. Аналіз результатів досліджень показав, що зразки кремів відповідають вимогам мікробіологічної безпеки. The expediency of the use of cranberry sauce in the manufacture of confectionery products with a long shelf life of high nutritional and biological value. The studies showed that the samples of creams comply microbiological safety.