Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Виробництво м`ясних хлібів з м`ясом птиці(2005) Пасічний, Василь Миколайович; Пампура, Тетяна ВікторівнаУ статті викладені результати дослідження буферної ємкості карагінанів, камеді ксантану, рожкового дерева, тара і гуару при використанні їх сукупно, а також сукупно з кухонною сіллю, хлоридом калію та харчовими фосфатними солями. The article deals with developed new types of meat loaves and defined their quality indicators, including chemical composition, functional and technological and organolepticДокумент Удосконалення технології виробництва комбінованих м’ясопродуктів методом запікання(2004) Пасічний, Василь Миколайович; Мащенко, Тетяна Вікторівна; Тимошенко (Кремешна), Ірина ВолодимирівнаДосліджували вплив режимів запікання на функціональні та технологічні властивості м’ясо-рослинних фаршів з низьким вмістом жиру. We investigated the influence of baking modes for functional and technological properties of meat-plant ground with low fat content.Документ Мікробіологічна стабільність запечених м′ясопродуктів(2004) Пасічний, Василь Миколайович; Задкова, Світлана Петрівна; Кириченко, О. П.; Пампура, Тетяна ВікторівнаВивчено вплив рецептурного складу та виду термічної обробки на мікробіологічні показники запечених комбінованих м’ясопродуктів. The influence of the prescription and type of heat treatment on microbiological indicators combined roasted meat.Документ Дослідження впливу виду термічної обробки на зміну якісних показників м’ясних паштетів(2003) Клименко, Михайло Миколайович; Пасічний, Василь Миколайович; Мащенко, Тетяна Вікторівна; Сосіна, Ольга ВолодимирівнаРозроблено технологію виробництва м’ясних паштетів, досліджено структурно-механічні та технологічні показники паштетних мас при різних режимах термічної обробки. The technology of production of meat pastes investigated the structural, mechanical and technological parameters pates masses at different modes of heat treatment.