Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження впливу рецептурного комбінування сухої молочної сироватки і зародків пшениці на біологічну цінність і гістологічні характеристики м'ясних систем(2012) Іванов, Сергій Віталійович; Пасічний, Василь Миколайович; Мороз, Олена ОлексіївнаУ статті йдеться про вплив рецептурного комбінування сухої молочної сироватки і зародків пшениці на біологічну цінність і гістологічні характеристики м’ясних систем. The article It is about the influence prescription combination of dry whey and wheat germ on the biological value and histological characteristics of meat.Документ М’ясні паштети. Якість визначає технологія(2006) Пасічний, Василь МиколайовичСтаття присвячена дослідженню технології виробництва м’ясних паштетів. Описано основну і допоміжну сировину для їх виробництва. Встановлено, що за своєю біологічної цінністю м’ясні паштети з багатокомпонентним рецептурним складом по основній сировині відносяться до повноцінних продуктів з високим рівнем засвоєння, який складає 70÷95% від вмісту білків. The article is devoted research of technology of production of meat pates. Described the main and auxiliary raw materials for their production. It is set that it biological value meat pates with multicomponent compounding composition on basic raw material behave to the valuable products with the high level of mastering, which is 70÷95% from content of albumens.