Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення харчових раціонів функціонального призначення для студентів
    (2014) Пересічний, Михайло Іванович; Пересічна, Світлана Михайлівна
    Hозроблено науково обгрунтовані скомплектовані обідні тижневі раціони харчування у двох варіантах збалансованими за основними харчовими речовинами та енергетичною цінністю. The scientifically substantiated weekly diets for lunches in two variations, which are balanced in terms of main nutrients and calories.
  • Ескіз
    Документ
    Скринінгова оцінка впливу харчування на здоров’я студентів
    (2014) Пересічна, Світлана Михайлівна
    Вивчено вплив харчового раціону на формування здоров'я студентів шляхом використання опитувальника SF-36, що дозволило визначити якість життя студентів та своєчасно провести його корекцію. The studied the influence of diet on the students’ health by using the Short Form-36 questionnaire, which are allowed students to realize the quality of life and change it in time.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості формування СПА-харчування
    (2014) Андрущенко, Дмитро Валерійович; Пересічна, Світлана Михайлівна
    Надано рекомендації щодо споживання корисних продуктів, необхідних в раціоні людини, а також щодо складання СПА-меню. Recommendations for products required in the human diet, as well assembly spa menu