Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження основних реологічних показників сирного продукту закусочного
    (2011) Перцевой, Федір Всеволодович; Обозна, Маргарита Василівна; Рубіна, В. В.
    Розроблена технологія сирного продукту закусочного із сталими характеристиками, який виготовлено на основі сухого знежиреного молока з використанням нових складників — борошна кукурудзяного та олїі соняшникової рафінованої дезодорованої. Досліджено вплив зазначених компонентів на основні реологічні показники сирного продукту.
  • Ескіз
    Документ
    Обгрунтування технологічних режимів одержання рослинних екстрактів для їх застосування у виробництві морозива
    (2010) Поліщук, Галина Євгеніївна; Гулак, Олена Володимирівна; Вовкодав (Обізюк), Наталія Іванівна; Бреус, Наталія Миколаївна; Перцевой, Федір Всеволодович
    В статті обґрунтовано вибір нових видів рослинної сировини для виробництва морозива на основі екстрактів. Досліджено ефективність екстрагування за різних технологічних параметрів(температура, тривалість, співвідношення компонентів системи) та розроблено математичну модель з метою прогнозування перебігу масообмінного процесу для кожного виду рослинного матеріалу. In the article substantiation of choice of new types of vegetable raw material for the extracts basis ice cream production is given. Efficiency of extraction by different technological parameters (temperature, duration, ratio of components of the system) is investigated and mathematical model for prognostication of mass exchange process behaviour for each type of vegetable raw material is developed.
  • Ескіз
    Документ
    Кваліметрічна оцінка якості бісквітних напівфабрикатів на основі борошняних композицій
    (2000) Сафонова, Ольга Миколаївна; Камбулова, Юлія Вікторівна; Перцевой, Федір Всеволодович
    Комплексно розглянуто питання якості бісквітних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна. Розраховано комплексний показник якості бісквітних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна. Comprehensively addressed the issue of quality semi-finished biscuit based on barley flour. Designed a comprehensive indicator of quality semi-finished biscuit based on barley flour Designed a comprehensive indicator of quality semi-finished biscuit based on barley flour.