Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Використання інгредієнтів рослинного походження в технології спредів(2009) Петрина, Алла Богданівна; Онопрійчук, Олена Олександрівна; Грек, Олена ВікторівнаДосліджено функціонально-технологічні властивості різних видів борошна у поєднанні з молочною сировиною: форми зв’язків, що виникають при взаємодії таких інгредієнтів з жиром рослинного і тваринного походження та вологою молочної основи (молока знежиреного). Investigated functional and technological properties of different types of flour in combination with raw milk: form relationships arising from the interaction of these ingredients with the fat of vegetable and animal origin, as well as moisture milk base (skim milk).Документ Спред з харчовими волокнами(2009) Петрина, Алла Богданівна; Красуля, Олена Олександрівна; Грек, Олена ВікторівнаЗ′ясовано можливості включення харчових волокон в якості функціонально-технологічних інгредієнтів рослинного походження в технології спредів з наповнювачами.