Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Використання рису в технології безалкогольного ферментованого напою(2015) Прибильський, Віталій Леонідович; Мукоїд, Роман Миколайович; Нгуен Фіонг ДонгПромислове виробництво безалкогольних ферментованих напоїв в Україні представлений тільки хлібним квасом, що обмежує потреби споживачів. В роботі наведено результати досліджень по визначенню можливості використання екстракту із зерна рису для інтенсифікації їх виробництва та розширення асортименту. Визначені фізико-хімічні та органолептичні показники сусла при різних співвідношеннях квасногота рисового складових. Досліджено динаміку бродіння сусла. Industrial production of soft enzymested beverages representation in Ukraine but only bread kvass, which restricts the rights of consumers. The results of studies to determine the feasibility of using rice extract to intensify the production of such beverages and increase their range. Identified physico-chemical and organoleptic parameters wort for different ratios of leavened bread and rice components. The dynamics of fermenting wort.Документ Дослідження закономірностей сушіння квасних комбінованих заквасок(2002) Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович; Прибильський, Віталій Леонідович; Данилевська, Ліза BасилівнаВстановлено доцільність використання розпилювального методу висушування квасної комбінованої закваски. Проведено необхідні дослідження для розроблення промислового способу висушування квасної комбінованої закваски.