Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Новий вид квасу дає змогу інтенсифікувати технологію, розширити асортимент напоїв(2003) Прибильський, Віталій Леонідович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Косминський, Геннадій Іванович; Цед, Олена Олексіївна; Хотомцева, М.; Якиревич, Лідія МихайлівнаМета даної роботи – вивчити можливості використання в квасному виробництві столових буряків. У першій серії дослідів визначили можливість внесення бурякового соку на стадії купажування квасу. На основі проведених досліджень розроблено й затверджено нормативно-технічну документацію квасу «Рубіновий», склад якого збагачено біологічно активними речовинами бурякового соку.Документ Оздоровчі напої(2003) Чаварга, Оксана Миколаївна; Прибильський, Віталій Леонідович; Домарецький, Віталій АфанасійовичМета даної роботи – вдосконалення технології напоїв на основі використання різної рослинної сировини й розробка нових видів виключно натуральних напоїв. У процесі роботи доведено доцільність використання різних ферментних препаратів з метою збільшення виходу соку та збагачення біологічно активними речовинами, встановлено оптимальні значення технологічних параметрів.Документ Технологія одержання високодисперсних порошків з рослинної сировини(2010) Романова, Зоряна Миколаївна; Прибильський, Віталій ЛеонідовичРослинна сировина – це поновлюване джерело біологічно активних речовин, зокрема вітамінів, макро- і мікроелементів, що містяться в оптимальних для організму людини співвідношеннях і легкозасвоюваній формі. Шляхом використання нової технології можна отримати високодисперсні порошки (ВДП) з плодоовочевої сировини, в яких максимально збережено весь комплекс біологічно активних речовин.