Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка технології хліба з використанням хмелю(2010) Юрчак, Віра Гаврилівна; Рак, Валентина Петрівна; Проценко, Лідія ВасилівнаРозроблено технологію виробництва пшеничних сортів хліба функціонального призначення на хмелевих заквасках без застосування пресованих дріжджів, збагаченого біологічно-активними речовинами хмелю. The developed technology of production of wheat bread of functional purpose on hop leaven without the use of compressed yeast, enriched with biologically active substances of hops.Документ Удосконалення методики нормування хмелю в пивоварінні(2001) Мелетьєв, Анатолій Євгенович; Галак, Григорій Михайлович; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Ляшенко, Микола Іванович; Проценко, Лідія ВасилівнаУдосконалена методика нормування хмелю з врахуванням вмісту в ньому не лише гірких речовин, але і поліфенолів. Визначено і формалізовано залежність якості охмеління сусла і пива від питомої частки β-кислот на одиницю кількості α-кислот. Запропоновані рівняння пройшли випробування в лабораторних і заводських умовах. Доведений позитивний вплив удосконаленої методики нормування хмелю на раціональне його використання і підвищення якості пива.