Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Кількісна оцінка якості раціонів харчування з позиції норм фізіологічної потреби людини(2018) Кузьмін, Олег Володимирович; Суярко, Мар’я Андріївна; Скоробреха, Тетяна Валентинівна; Собуцька, Олександра Сергіївна; Роман, Тетяна ОлександрівнаПроведено оцінку якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства. An assessment of the quality of rations of feed are considered in establishments of restaurant economy.Документ Дослідження якості раціонів харчування(2018) Кузьмін, Олег Володимирович; Вовк, Ганна Михайлівна; Гребонос, Катерина Ігорівна; Радькевич, Світлана Миколаївна; Роман, Тетяна ОлександрівнаПроведено оцінку якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства. An assessment of the quality of rations of feed are considered in establishments of restaurant economy.